GESTIÓ ENERGÈTICA

 

Reducció del 15% de la factura elèctrica sense inversió

 

                                        Tag: optimització, tarifa 6.1, gestió energètica, indústria

 

 

 

L'optimització contractual del subministrament elèctric és un dels punts claus per a la reducció de la factura elèctrica. És una mesura molt interessant tant per a PIMEs com per a grans consumidors, ja que no necessita cap inversió inicial i pot generar estalvis superiors al 15% de la facturació elèctrica anual.

 

Aquest cas d'èxit correspon a una optimització contractual en la qual hem aconseguit reduir la factura elèctrica del nostre client en més de 30.000 € anuals, sense cap inversió econòmica.

Es tracta d'un client industrial del sector del plàstic, amb una facturació anual d'electricitat superior als 200.000 € i un subministrament elèctric de 716 kW regulat per la tarifa 6.1.

 

Aquestes són les dades i resultats més significatius d'aquesta optimització contractual.

VIEW SITE

Aquest resultats s'han aconseguit mitjançant la combinació d'una anàlisi completa de les corbes de càrrega anuals del client, conjuntament amb una diagnosi energètica bàsica de la situació actual i la previsió de creixement a curt terme. A partir d'aquests valors, s'ha determinat quins són els escenaris contractuals més competitius en termes econòmics, incloent tant la negociació de preus de compra de l'energia amb les comercialitzadores com la reducció de la potència contractada.

 

Per a més informació no dubti a contactar-nos.

 

zero energy, zero emissions, zero pollutants